Postiljonen förstärker sitt engagemang för utställningsfilatelin genom huvudsponsring av Nordia 2025!

Postiljonen AB, Nordens ledande auktionshus för frimärken, är glada att tillkännage sitt partnerskap med Nordia 2025, den mest betydelsefulla frimärksutställningen i Norden.

Under ledning av Postiljonens VD, Lars-Olow Carlsson, har företaget ingått ett avtal med Sveriges Filatelistförbund (SFF) och Sveriges Frimärksungdom (SFU), som är arrangörerna bakom detta prestigefyllda evenemang.

Nordia 2025 går av stapeln i Malmö 12–14 september 2025 på MalmöMässan och planeringen har ett litet försprång då Nordiautställningen egentligen skulle ha ägt rum i Malmö redan 2020. Arrangörerna blev då tyvärr tvungna att ställa in p.g.a. pandemin. MalmöMässan ligger endast 300 meter från Hyllie Station, första stoppet i Sverige för tåget från Danmark. Från Copenhagen Airport tar det 13 minuter och till Malmö City endast tre minuter.

"Nordia 2025 är en oerhört viktig händelse för frimärksbranschen i hela Norden", säger Lars-Olow Carlsson. "Vi är glada över möjligheten att stödja detta evenemang och bidra till att skapa en plattform där samlare kan dela sin passion och sin kunskap om frimärken."

Utställningen förväntas locka ett brett spektrum av deltagare, från erfarna samlare till nybörjare och kommer att erbjuda en unik möjlighet att utforska och uppskatta filateli från hela världen. Postiljonen kommer att medverka på ett flertal internationella utställningar under 2024 & 2025, bland annat som huvudsponsor på HAFNIA24, där marknadsföring av utställningen kommer att ske.

Det är också klart med den internationellt välkända auktionsplattformen Philasearch som co-sponsor till utställningen, precis som till Malmex 2018 & Nordia 2020. Denna gång är vi dessutom glada över att också välkomna Nordfrim, ”Skandinaviens største online frimærkehandel”, som co-sponsor.

För ytterligare information vänligen se utställningens hemsida www.nordia2025.se